Playa Pesquero din Holguin

PLAYA PESQUERO, RAFAEL FREYRE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Playa Pesquero.

Detalii cazare

Poziționată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cea mai apropiată plajă se află la 300 metri de hotel. Incinta numără 912 dormitoare primitoare. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullPlaya Pesquero furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această proprietate durabilă ecologic a obţinut certificarea . Vizitatorii se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Iubitorii de sport pot profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite în această unitate de cazare. Hotelul oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. Playa Pesquero se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Acest hotel oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Playa Pesquero 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !