Playa Costa Verde din Holguin

PLAYA PESQUERO, RAFAEL FREYRE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Playa Costa Verde.

Detalii cazare

Poziționată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 12. 0 kilometru(i) de proprietate. Hotelul se află la 100 metri de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 44. 0 kilometru(i). Hotelul este la 6. 0 kilometru(i) de port. null Playa Costa Verde oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Playa Costa Verde nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Toti cei care se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice de aici. Playa Costa Verde oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Playa Costa Verde oferă activităţi sportive şi de petrecere a timpului liber. Reşedinţa oferă servicii de întreţinere şi relaxare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Playa Costa Verde 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !