Pizzaro din Madrid

C/ Pizarro, 14 1º, Madrid

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pizzaro.

Detalii cazare

Amplasat în Chueca-Fuencarral, acest hostel agreabil este exclusiv pentru adulți. Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de hostel. Oaspeții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 2. 0 kilometru(i). Această proprietate oferă un total de 20 camere. Această unitate de cazare a fost construită în anul 1890 şi a fost complet renovată în anul 2010. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hostal Pizarro. Această proprietate durabilă ecologic a obţinut certificarea . Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hostal Pizarro 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !