Pestana Cr7 Marrakech din Marrakesh

Avenue de la Ménara, 3 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pestana Cr7 Marrakech.

Detalii cazare

Hotelul dispune de un total de 174 dormitoare. Această proprietate a fost realizată în anul 2021. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pestana Cr7 Marrakech oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Pestana Cr7 Marrakech dispune de o serie de dormitoare accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Pestana Cr7 Marrakech. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Hotelul dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Pestana Cr7 Marrakech 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp