Pensiunea Nagy din Viseu de Sus

Str. Prislopului nr. 82 , Viseu de Sus, Maramures, cod postal 435700

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pensiunea Nagy.

Detalii cazare

Pensiunea NAGY situata in Viseu de Sus in imediata apropriere a unor obiective turistice renumite din Maramures, precum Cimitirul Vesel din Sapanta,Valea Vinului, Manastirea din lemn de la Barsana, cascada cailor din Borsa, Valea Vaserului, simbolul Viseului datorita existentei ultimului tren pe sina ingusta functionabil din Europa
Pensiunea Nagy va pune la dispozitie 24 camere utilate cu toate dotarile necesare, restaurant, bar de zi, plimbari cu bicicleta, sala de conferinta , acces la internet Wireless, parcare pazita, loc de joaca pentru copii .
Te invitam sa iti petreci timpul liber in mijlocul naturii, intr-o atmosfera plina de rafinament si elegant.

DESPRE NOI

Cazare pensiuni Viseu de Sus, Maramures. Pensiunea Nagy, situata in imediata apropiere a unor importante obiective turistice precum cimitirul vesel Sapanta, Cascada Cailor, Mocanita, Valea Vaser, Valea Vinului, renumita manastire Barsana.

SERVICII
Cauti o cazare in Viseu de Sus, Maramures e Te asteptam la pensiunea Nagy unde o sa petrece o vacanta de vis !
RestaurantSala de conferinteSala festiva 
Nume cazare de la furnizor: Pensiunea Nagy 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !