Pensiunea Mama Cozonacilor din Bran

Bran, Brasov, Transilvania, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pensiunea Mama Cozonacilor.

Detalii cazare

,,Mama Cozonacilor' se afla la ,,capatul satului Simon', la aproximativ 6 km de Castelul Bran. Fiind construita in apropierea padurii ce urca pana sub abruptul Bucegilor, ,,Mama Cozonacilor' va ofera liniste, intimitate si o priveliste incantatoare in orice anotimp.

Cazare: Pensiunea ,,Mama Cozonacilor' este destinata folosintei exclusive a turistilor si are o capacitate de 29 de locuri de cazare: 12 camere structurate in 5 triple cu cate un pat matrimonial si unul de o persoana, 3 duble (twin) cu cate doua paturi de o persoana, iar celelalte 4 duble cu cate un pat matrimonial de doua persoane. 

Facilitati: In curte sunt amplasate mese si pavilioane de lemn unde clientii isi pot petrece serile racoroase de vara in aer liber. Printre ele curge paraul care alimenteaza  pastravaria si care, totodata, indeplineste si rolul de ,,frigider ecologic'. Pe dealul din spatele casei este amenajat un pavilion cu gratar si fantana, de unde se poate admira intreaga vale a satului.
 
Nume cazare de la furnizor: Mama Cozonacilor 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp