Pensiunea Casa Vinga din Poiana Brasov

Poiana Brasov, Brasov, Transilvania, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pensiunea Casa Vinga.

Detalii cazare

Profil: Confort Situare: Pensiunea se afla in centrul statiunii Poiana Brasov, vis-a-vis de restaurantul ,,Sura Dacilor', cu o priveliste splendida spre partia Subteleferic sau spre lac. Camere: Sunt la dispozitia dumneavoastra camere duble si apartamente cu living, dotate cu televizor color (cablu, HBO), frigider si telefon direct international. Sunt la dispozitia dumneavoastra: - 9 camere duble; - 4 apartamente cu living; - 1 camera single. Dotari camere: televizor color (cablu, HBO), frigider, telefon direct international. Restaurant: Restaurantul ,,Casa Vinga', cu terasa, are 40 de locuri si va ofera diferite preparate, pizza, minuturi, bauturi rocoritoare si alcoolice, reci si calde. Spatiul salonului pentru ocazii speciale: nunti, botezuri, zile de nastere, sarbatori religioase, revelioane, petreceri etc.  Servicii gratuite: parcare, internet wireless, receptie deschisa non-stop  Servicii cu plata: scoala de schi, inchiriere echipament de schi, schi, drumetii, ciclism, masaj, inchirieri biciclete, room service, pranz la pachet, inchirieri auto, serviciu de transfer, babysitting / servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, fax / copiator Animale de companie: Nu este permis accesul in hotel cu animale de companie, Facilitati copii: Copiii de pana la 14 ani, insotiti de parinti, beneficiaza de cazare gratuita. Atractii in zona: Piata Sfatului din Brasov, Biserica Neagra din Brasov, Poarta Schei, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei

Nume cazare de la furnizor: Casa Vinga 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp