Park Inn By Radisson Brussels Midi din Bruxelles

TripAdvisor, nota 4.0

Place Marcel Broodthaers, 3, Brussels

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Inn By Radisson Brussels Midi.

Detalii cazare

Cu o poziţie privilegiată în inima oraşului Bruxelles, chiar lângă staţia de cale ferată Gare du Midi, acest hotel elegant reprezintă o bază perfectă pentru oaspeții în interes de afaceri şi turişti deopotrivă. Centrul oraşului este situat la doar 5 minute de mers cu tramvaiul, iar în apropiere se află şi piaţa Midi sau piaţa de vechituri Place du Jeu de Balle. Această clădire splendidă îşi întâmpină oaspeţii cu un decor minunat, facilităţi confortabile şi o atmosferă primitoare. Oaspeţii se pot relaxa complet după o zi de lucru sau de vizitat oraşul în camerele elegante, dotate cu mobilier modern şi facilităţi de primă clasă. Barul şi grill-ul din incintă se specializează în fripturi delicioase, burgeri plini de savoare şi delicii locale. Călătorii în interes de serviciu se pot servi de facilităţile moderne de şedinţă, iar cei care doresc să se menţină în formă se pot revigora la sala de fitness de la etajul 7, care oferă vederi uimitoare asupra oraşului. Oaspeţii care sosesc cu maşina pot folosi în deplină siguranţă parcarea subterană.

Nume cazare de la furnizor: Park Inn By Radisson Brussels Midi 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bruxelles?

1. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

12 km

2. International (Antwerp, Belgia)

39 km

3. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

42 km

4. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

78 km

5. Airport (Liege, Belgia)

81 km

6. Lesquin (Lille, Franta)

91 km

7. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!