Park Inn By Radisson Berrini din Sao Paolo

RUA QUINTANA - BROOKLIN, 934

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Inn By Radisson Berrini.

Detalii cazare

Situată la 50 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul se află la 8000 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Un total de 200 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Park Inn by Radisson Berrini s-a bucurat de renovare în anul 2003. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există dormitoare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Toți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Oaspeţii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Unele dintre aceste servicii ale Park Inn by Radisson Berrini pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Park Inn By Radisson Berrini 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

4 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

28 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

79 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !