Park Hyatt Shanghai din Shanghai

No 100 Century Avenue Pudong, Shanghai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Hyatt Shanghai.

Detalii cazare

Poziționată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea cuprinde un total de 181 unităţi de cazare confortabile. Această proprietate a fost restructurată în anul 2017. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullExistă o parcare. Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Oferta de întreţinere şi relaxare de la hotel asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Această unitate de cazare oferă o gamă largă de experienţe culinare. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Unele dintre aceste servicii ale Park Hyatt Shanghai pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Park Hyatt Shanghai 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

16 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică