Park Hotel Le Fonti din Pisa

VIA FONTECORRENTI, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Hotel Le Fonti.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Volterra. Situat la 600 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Călătorii vor găsi aeroportul la 600 metri. Unitatea de cazare se află la 1000 metri de mers pe jos de port. Acest hotel dispune de 66 dormitoare. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2006. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Oaspeţii vor fi încântaţi de mesele servite la hotel. Oaspeţii se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere a acestei proprietăţi. Proprietatea oferă facilităţi de afaceri. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite la acest hotel fermecător. Unele dintre aceste servicii ale Park Hotel le Fonti pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Park Hotel Le Fonti 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Pisa 2024?

Obiective turistice Pisa

Localitatea Florenta

Florenta

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Pisa?

1. Ampugnano (Siena, Italia)

34 km

2. Galileo Galilei (Pisa, Italia)

49 km

3. Tassignano (Lucca, Italia)

52 km

4. Peretola (Florenta, Italia)

52 km

5. Corrado Baccarini (Grosseto, Franta)

71 km

6. Marina Di Campo (Elba Island, Italia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !