Park Avenue-Ikon Glen Waverley din Melbourne

39-55 Kingsway

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Park Avenue-Ikon Glen Waverley.

Detalii cazare

Oprițivă la Apartments @ Ikon Glen Waverley să descoperiți minunile orașului Melbourne. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, check in/check out privat, bucătărie, expres check-in/check-out, parcare auto. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, sofa, camere nefumători. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt teren de golf (maxim la 3 km). Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Melbourne este un motiv întemeiat de ce să alegeți Apartments @ Ikon Glen Waverley pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Park Avenue-Ikon Glen Waverley 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

12 km

2. Essendon (Melbourne, Australia)

28 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

35 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

62 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică