Parautane Lodge din Nelson

137 PARAUTANE WAY

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Parautane Lodge.

Detalii cazare

Parautane Lodge este convenabil amplasat în zona populară Hira / Wakapuaka. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Facilități cum ar fi parcare auto sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi spa. Comoditatea și comfortul face ca Parautane Lodge să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Nelson.

Nume cazare de la furnizor: Parautane Lodge 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nelson?

1. Nelson (Nelson, Noua Zeelanda)

13 km

2. Motueka (Motueka, Noua Zeelanda)

31 km

3. Koromiko (Picton, Noua Zeelanda)

52 km

4. Woodbourne (Blenheim, Noua Zeelanda)

53 km

5. Takaka (Takaka, Noua Zeelanda)

65 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică