Paradise Island Resort din Gold Coast

1 Paradise Island, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Paradise Island Resort.

Detalii cazare

Paradise Island Resort este o alegere populară pentru turiști în orașul Gold Coast, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. La locul de cazare puteți găsi expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, transfer hotel/aeroport. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, rack pentru haine, oglindă, sofa, prosoape. Bucurați-vă de cadă fierbinte, centru de fitness, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, spa, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Gold Coast sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Paradise Island Resort.

Nume cazare de la furnizor: Paradise Island Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gold Coast?

1. Southport (Southport, Australia)

3 km

2. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

19 km

3. Brisbane (Brisbane, Australia)

74 km

4. Byron Gateway (Ballina, Australia)

92 km

5. Lismore (Lismore, Australia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !