Paradise Inn&Suites Signature Edmonton din Edmonton

7118 Sparrow Drive Leduc,Alberta, 7118

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Paradise Inn&Suites Signature Edmonton.

Detalii cazare

Principalele zone de distracție se află la 29. 7 kilometru(i) de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 25. 0 kilometru(i) de hotel. Oaspeții vor găsi aeroportul la 4. 6 kilometru(i). Park Inn by Radisson Leduc AB dispune de un total de 86 unităţi de cazare. Park Inn by Radisson Leduc AB a fost clădit în anul 2016. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullPark Inn by Radisson Leduc AB furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acest hotel este loial practicilor durabile ecologice. Oaspeţii care stau la Park Inn by Radisson Leduc AB pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Park Inn By Radisson Leduc Ab 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edmonton?

1. Edmonton Intl (Edmonton, Canada)

3 km

2. Edmonton Mnpl (Edmonton, Canada)

30 km

3. Namao Fld (Edmonton, Canada)

42 km

4. Ind Apt (Drayton Valley, Canada)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp