Paradise City din Incheon

186, Yeongjonghaeannam-ro 321beon-gil, Jung-g

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Paradise City.

Detalii cazare

PARADISE CITY cu cele 5 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Incheon. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin cadouri/suveniruri, laundromat, sunt la îndemână. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, covoare, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit pentru a asigura o noapte liniștită. Bucurați-vă de sală bowling, joc de darts, cadă fierbinte, centru de fitness, saună, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. PARADISE CITY combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Incheon de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Paradise City 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Incheon?

1. Incheon International (Seoul, Coreea de Sud)

1 km

2. Gimpo International (Seoul, Coreea de Sud)

33 km

3. Suwon Airport (Suwon, Coreea de Sud)

53 km

Care sunt conditiile de intrare in Coreea de Sud?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp