Pacific Express Hotel Central Market din Kuala Lumpur

Jalan Hang Kasturi, 207

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Pacific Express Hotel Central Market.

Detalii cazare

Situat în Chinatown, Pacific Express Hotel Central Market este un loc perfect de plecare pentru a explora Kuala Lumpur. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Pacific Express Hotel Central Market. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness, piscină exterioară. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Kuala Lumpur, Pacific Express Hotel Central Market vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Pacific Express Hotel Central Market 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

14 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

28 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !