Oyo Hotel Sunshine din Sao Paolo

11, R. Prof. Sebastião Farias de Queirós

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oyo Hotel Sunshine.

Detalii cazare

Situată la 1. 2 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află la 2. 2 kilometru(i) de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 16. 0 kilometru(i) de proprietate. La 170 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 11. 0 kilometru(i). Cele 22 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă.

Nume cazare de la furnizor: Oyo Hotel Sunshine 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

11 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

30 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

95 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !