Oyo Hotel Real Del Sur din Chihuahua

Blvd. Jose Fuentes Mares NA, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oyo Hotel Real Del Sur.

Detalii cazare

Situată la 4. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află la 4. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 12. 0 kilometru(i) de hotel. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 8. 0 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). OYO Hotel Real Del Sur Estadio Chihuahua dispune de un total de 37 camere. Clienţii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Cei care stau în această clădire se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  

Nume cazare de la furnizor: Oyo Hotel Real Del Sur Estadio Chihuahua 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chihuahua?

1. General Fierro Villa (Chihuahua, Mexic)

10 km

2. Lazaro Cardenas (Lazaro Cardenas, Mexic)

46 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp