Oyo Hotel Lancaster din Porto Alegre

Centro Histórico, 67 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oyo Hotel Lancaster.

Detalii cazare

Situat la 900 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află în apropiere de proprietate. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 6700 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 1700 kilometru(i), vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 9200 kilometru(i). Hotel Lancaster, Porto Alegre dispune de un total de 49 camere. Hotel Lancaster, Porto Alegre include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Lancaster, Porto Alegre 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Porto Alegre?

1. Salgado Fil (Porto Alegre, Brazilia)

6 km

2. Campo Dos (Caxias Do Sul, Brazilia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !