Oyo Hotel Hotel 202 din Monterrey

Juan Zuazua, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oyo Hotel Hotel 202.

Detalii cazare

Poziționat la 1200 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi principalele zone de distracție la 7000 kilometru(i) distanță. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11000 kilometru(i) de unitatea de cazare. Călătorii pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 2900 kilometru(i). Clienții vor găsi aeroportul la 39000 kilometru(i). OYO HOTEL Hotel 202 numără un total de 19 camere de oaspeţi. OYO HOTEL Hotel 202 oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. OYO HOTEL Hotel 202 oferă servicii de recepţie 24h din 24h. OYO HOTEL Hotel 202 dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la OYO HOTEL Hotel 202.

Nume cazare de la furnizor: Oyo Hotel Hotel 202 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Monterrey?

1. General M Escobedo (Monterrey, Mexic)

22 km

2. Saltillo (Saltillo, Mexic)

63 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp