Oyo Hotel Del Llanito din Aguascalientes

ANTONIO SOLIS 101 CUAUHTEMOC, 503

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oyo Hotel Del Llanito.

Detalii cazare

Situată la 6300 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8500 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 2400 kilometru(i), călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 25500 kilometru(i). Hotel Del Llanito, Aguascalientes dispune de un total de 74 camere de oaspeţi. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare la Hotel Del Llanito, Aguascalientes. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Del Llanito, Aguascalientes 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Aguascalientes?

1. Aguascalientes (Aguascalientes, Mexic)

19 km

2. Francisco (Lagos De Moreno, Mexic)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !