Oyo Hotel Ceu Azul din Santos

Av. Padre Manoel da Nóbrega, 1682

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oyo Hotel Ceu Azul.

Detalii cazare

Situat la 3. 4 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află la 4. 8 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 7 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 350 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 3. 9 kilometru(i) de proprietate. Cele 40 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. OYO Hotel Céu Azul, Sao Vicente include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Există o parcare la OYO Hotel Céu Azul, Sao Vicente.

Nume cazare de la furnizor: Oyo Hotel Ceu Azul, Sao Vicente 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Santos?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

48 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

61 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !