Oyo Godolphin Arms Hotel din Newquay

Newquay, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oyo Godolphin Arms Hotel.

Detalii cazare

Cuibărită la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea este la 3. 2 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 5 kilometru(i) de proprietate. La 44 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul se află la 1. 5 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Un total de 28 dormitoare sunt disponibile în incintă. OYO Godolphin Arms Hotel oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia nu este deschisă non-stop. Există o parcare la OYO Godolphin Arms Hotel. Unele dintre aceste servicii ale OYO Godolphin Arms Hotel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Oyo Godolphin Arms Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Newquay?

1. Cornwall (Newquay, Marea Britanie)

4 km

2. Heliport (Penzance, Marea Britanie)

45 km

3. Saint Just (Lands End, Marea Britanie)

55 km

4. City Airport (Plymouth, Marea Britanie)

66 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !