Oyado Kiyomizuya Onsen din Noboribetsu

173 Noboribetsuonsencho,Noboribetsuonsenshi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oyado Kiyomizuya Onsen.

Detalii cazare

Oyado Kiyomizuya Onsen este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Noboribetsu. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. Parcare auto, coffee shop, lift, seif, automat de vânzări sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, prosoape, aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Oyado Kiyomizuya Onsen este o alegere excelentă de unde puteți explora Noboribetsu sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Oyado Kiyomizuya Onsen 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Noboribetsu?

1. Chitose (Sapporo, Japonia)

54 km

2. Okadama (Sapporo, Japonia)

70 km

3. Hakodate (Hakodate, Japonia)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp