Oxford din Mamaia

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, 202A 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oxford.

Detalii cazare

Hotelul Oxford Mamaia 4 stele este imbinarea armonioasa intre servicii hoteliere la cel mai inalt standard si necesitatile distincte ale fiecarui client care ne calca pragul. Hotelul a fost complet renovat in anul 2020, fiind reclasificat la 4 stele imbinand natural traditia, eleganta si inovatia cu un design si o estetica moderna. Ideal amplasat, în simetrie faţă de unele dintre cele mai importante repere ale orasului: Stațiunea Mamaia, centrul istoric și zona de shopping, Hotelul Oxford este fara indoiala cea mai buna alternativa atat pentru călătorul modern aflat in cautarea relaxarii, cât şi pentru omul de afaceri dornic de a realiza evenimente de success. Hotelul se afla in apropierea plajei, aproximativ 600m, in apropierea Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii si Delfinariu, aproximativ 1.5 km dar si Aqua Magic, 500m. Hotelul va sta la dispozitie cu 90 de camere si 6 apartamente, luminoase si confortabile. Toate camerele dispun de SMART LED FULL HD TV, linie telefonica, mini-bar, seif, Wi-fi gratuit, acces prin card electronic, aer condiționat si balcon, mic-dejun-ul inclus servit in sistem buffet suedez. Baia include cabina de duș, uscator de par si produse de ingrijire de cea mai bună calitate. Parcare este gratuita pentru oaspeti, in limita locurilor disponibile. Folosind cele mai proaspete produse, selecționate de o echipa de bucatari pasionați si dublata de exigenta calității perfecte, Sofra Turkish Restaurant, va dezvaluie savori cu influente mediteraneene si orientale, toate preparate cu gust și inovație. Echipa Oxford Conference Experts vine cu varianta personalizata nevoilor tale, salile de conferinta sunt dotate cu aer conditionat si beneficiaza de lumina naturala. Sala Library: capacitate de 50 locuri (U shape 25 locuri, teatru 50 locuri). Sala Oxford Conference Room: capacitate de 90 locuri (aranjament U shape 40 locuri si Teatru 90 locuri).

Nume cazare de la furnizor: Oxford 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mamaia?

1. Mihail Kogalniceanu (Constanta, Romania)

18 km

2. Delta Dunarii (Tulcea, Romania)

93 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !