Outrigger Beach Resort din Fort Myers

ESTERO BOULEVARD, 6200

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Outrigger Beach Resort.

Detalii cazare

Situată la 6. 1 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 25. 7 kilometru(i) de proprietate. La 113 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă este chiar lângă proprietate. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 37. 4 kilometru(i). Proprietatea este la 6. 1 kilometru(i) de port. Un total de 144 camere de oaspeţi sunt disponibile la Outrigger Beach Resort pentru confortul oaspeţilor. Outrigger Beach Resort include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Outrigger Beach Resort. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Outrigger Beach Resort. Totodată, Outrigger Beach Resort a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Oaspeţii îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul proprietăţii. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor clienţilor. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Outrigger Beach Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fort Myers?

1. Page Field (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

17 km

2. Sw Florida (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

19 km

3. Naples (Naples, Statele Unite ale Americii / SUA)

36 km

4. Charlotte C (Punta Gorda, Statele Unite ale Americii / SUA)

52 km

5. Marco Island (Marco Island, Statele Unite ale Americii / SUA)

55 km

6. Venice (Venice, Statele Unite ale Americii / SUA)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp