Oum Palace Hotel&Spa Casablanca din Casablanca

RUE KAMAL MOHAMED, 12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oum Palace Hotel&Spa Casablanca.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Casablanca. Poziționată la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. Unitatea de cazare este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Proprietatea se află la 5. 8 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 25. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare se află la 300 metri de mers pe jos de port. Acest hotel dispune de 112 dormitoare. Acest hotel a fost recondiţionat în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Oaspeţii care stau la această unitate de cazare pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Această reşedinţă dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Această unitate de cazare oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor. Clienţii vor fi încântaţi de mesele servite în proprietate. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Oum Palace Hotel&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Casablanca?

1. Anfa (Casablanca, Maroc)

6 km

2. Mohammed V (Casablanca, Maroc)

25 km

3. Sale (Rabat, Maroc)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !