Osiris Exclusive Apartments din Budapesta

Budapest, Egyetem tér, 1053 Hungary, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Osiris Exclusive Apartments.

Detalii cazare

Cuibărită la 10 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află în apropierea principalelor zone de distracție. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Apartamentul este la 1. 5 kilometru(i) de port. Exclusive Budapest Apartments garantează un sejur liniştit, deoarece există numai 3 dormitoare. Această reşedinţă datează din anul 1900 şi a fost complet renovată în anul 2016. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această reşedinţă nu dispune de o recepţie deschisă 24 de ore. Exclusive Budapest Apartments dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Exclusive Budapest Apartments 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2024?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

16 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !