Orly din Santiago de Chile

AV. PEDRO DE VALDIVIA 027, PROVIDENCIA, na

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Orly.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Santiago Chile. Proprietatea dispune de un total de 28 dormitoare. Această reşedinţă a fost recondiţionată integral în anul 2016. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Oaspeţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de unitate de cazare. Călătorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Orly 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Santiago de Chile?

1. A Merino Benitez (Santiago de Chile, Chile)

16 km

Care sunt conditiile de intrare in Chile?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !