Orhideea Residence&Spa din Bucuresti

TripAdvisor, nota 4.5

Calea Plevnei nr. 145B, Bucharest

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Orhideea Residence&Spa.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în București Oraş. Situat la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Unitatea de cazare se află la 4. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. La 500 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 1. 3 kilometru(i). Orhideea Residence & Spa numără un total de 77 unităţi de cazare. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această reşedinţă nu oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Orhideea Residence & Spa. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Vizitatorii pot profita de parcare. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Clienţii se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Orhideea Residence&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucuresti?

1. Baneasa Aurel Vlaicu (Bucuresti, Romania)

6 km

2. Henri Coanda (Bucuresti, Romania)

14 km

3. Polkovnik Lambrinovo (Silistra, Bulgaria)

98 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !