Orchard Rendezvous Hotel By Far East Hospitality din Singapore

1 TANGLIN ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Orchard Rendezvous Hotel By Far East Hospitality.

Detalii cazare

Orchard Parade Hotel by Far East Hospitality este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Singapore. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Orchard Parade Hotel by Far East Hospitality. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ centru de fitness, piscină exterioară, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Orchard Parade Hotel by Far East Hospitality este o alegere excelentă de unde puteți explora Singapore sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Orchard Rendezvous Hotel By Far East Hospitality 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Singapore?

1. Seletar (Singapore, Singapore)

13 km

2. Changi (Singapore, Singapore)

18 km

3. Sultan Ismail (Johor Bahru, Malaezia)

40 km

4. Kidjang (Tanjung Pinang, Indonezia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Singapore?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !