Omni Tucson National Resort&Spa din Tucson

WEST CLUB DRIVE, 2727

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Omni Tucson National Resort&Spa.

Detalii cazare

Cuibărită la 24 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la doar câțiva pași de proprietate. La 144 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Incinta numără 128 camere primitoare. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2022. Omni Tucson National Resort & Spa oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Omni Tucson National Resort & Spa nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Omni Tucson National Resort & Spa. Oaspeţii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această reşedinţă, ideală pentru călătoriile de afaceri. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Omni Tucson National Resort&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tucson?

1. Tucson Intl (Tucson, Statele Unite ale Americii / SUA)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp