Okura Macau din Macau

GALAXY MACAU RESORT, COTAI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Okura Macau.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Macao, Hotel Okura Macau vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, cazino, sunt la îndemână. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, telefon în baie, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ cadă fierbinte, plajă privată, centru de fitness, saună, piscină exterioară. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Hotel Okura Macau se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Okura Macau 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Macau?

1. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

2 km

2. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

24 km

3. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

43 km

4. Shenzhen (Shenzhen, China)

60 km

in MARTIE continua reducerile pana la 50%