Ocean Hotel din Guangzhou / Canton

412 East Huanshi Road Dongsha, Guangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ocean Hotel.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Districtul Yuexiu, Ocean Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. La locul de cazare profitați de 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare cu valet. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, tabletă în cameră, oglindă, sofa, umbrelă. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa, masaj. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Guangzhou, Ocean Hotel vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Ocean Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guangzhou / Canton?

1. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

29 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp