Oasia Hotel Novena Singapore din Singapore

SINARAN DRIVE, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oasia Hotel Novena Singapore.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Novena, Oasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitali vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, check in/check out privat sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Accesul la cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Oasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitali vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Oasia Hotel Novena By Far East Hospitality 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Singapore?

1. Seletar (Singapore, Singapore)

11 km

2. Changi (Singapore, Singapore)

16 km

3. Sultan Ismail (Johor Bahru, Malaezia)

40 km

4. Kidjang (Tanjung Pinang, Indonezia)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Singapore?