Oakwood Hotel&Residence Bangkok din Bangkok

South Sathorn Rd., Yannawa, Sathorn, 143

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oakwood Hotel&Residence Bangkok.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Sathorn. null Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. La Oakwood Hotel & Residence Bangkok spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Există o parcare. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Oaspeţii se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul proprietăţii. Oferind o gamă variată de opţiuni de luat masa, această unitate de cazare va veni în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi.

Nume cazare de la furnizor: Oakwood Hotel&Residence Bangkok 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

23 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp