Oakwood Hotel Pik Jakarta din Jakarta

Jl. Pantai Indah Barat – Pantai Indah Kapuk, Kamal

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oakwood Hotel Pik Jakarta.

Detalii cazare

Reședința se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 800 metru(i) de proprietate. La 300 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea se află la 800 metri de cea mai apropiată plajă. Clienții vor găsi aeroportul la 1. 1 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 7. 0 kilometru(i) de port. Cele 151 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Oakwood Apartments PIK Jakarta. Această reşedinţă este loială practicilor ecologice.

Nume cazare de la furnizor: Oakwood Apartments Pik Jakarta 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jakarta?

1. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

9 km

2. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !