Nvy Manotel din Geneva

RUE DE RICHEMONT, 18

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul N'vy Manotel.

Detalii cazare

Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5000 kilometru(i) de proprietate. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de hotel. Cea mai apropiată plajă se află la 300 metri de hotel. Oaspeții vor găsi aeroportul la 200 metri. Proprietatea este la 3000 kilometru(i) de port. Un total de 153 camere sunt disponibile la N'vY Manotel pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2012. N'vY Manotel include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Călătorii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  N'vY Manotel este loial practicilor durabile ecologice. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Oaspeţii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în proprietate. Unele dintre aceste servicii ale N'vY Manotel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: N'vy Manotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Geneva?

1. Geneva International (Geneva, Elvetia)

3 km

2. Meythet (Annecy, Franta)

31 km

3. Megeve (Megeve, Franta)

58 km

4. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

67 km

5. Sion (Sion, Elvetia)

90 km

6. Meribel (Meribel, Franta)

95 km

7. Courchevel (Courchevel, Franta)

98 km

8. Saint Exupery (Lyon, Franta)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !