Novum Hotel Offenbacher Hof din Frankfurt

LUDWIGSTRASSE, 33-37

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novum Hotel Offenbacher Hof.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Offenbach. Poziționată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 650 metri. Hotelul este la 1. 5 kilometru(i) de port. Cele 73 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această reşedinţă a fost renovată integral în anul 2007. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Novum Hotel Offenbacher Hof. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Hotelul dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Novum Hotel Offenbacher Hof 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Frankfurt?

1. City Airport (Mannheim, Germania)

71 km

2. Siegerland (Siegen, Germania)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !