Novotel Suites Nice Airport din Nisa

125 Boulevard René Cassin, 125

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Suites Nice Airport.

Detalii cazare

Unitatea de cazare se află la 3000 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Unitatea de cazare dispune de un total de 84 unităţi de cazare. Novotel Suites Nice Airport oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Novotel Suites Nice Airport. Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Călătorii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Reşedinţa oferă facilităţi de afaceri. Oaspeţii vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Unele dintre aceste servicii ale Novotel Suites Nice Airport pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Suites Nice Airport 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nisa?

1. Cote D Azur (Nisa, Franta)

0 km

2. Mandelieu (Cannes, Franta)

25 km

3. La Mole (Saint Tropez, Franta)

78 km

4. Albenga (Albenga, Italia)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !