Novotel Strasbourg Ctr Halles din Strasbourg

Quai Kleber

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Strasbourg Ctr Halles.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel confortabil se află în Strasbourg. Numărul total de camere de oaspeți este de 98. Novotel Strasbourg Centre Halles s-a bucurat de renovare în anul 2017. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Novotel Strasbourg Centre Halles oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Novotel Strasbourg Centre Halles oferă spaţii publice uşor accesibile şi dispune de 4 dormitoare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Aceasta este o reşedinţă ecologică. Unitatea de cazare dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că vizitatorii se bucură de toate aspectele vizitei lor. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această proprietate fermecătoare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Strasbourg Centre Halles 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Strasbourg?

1. Entzheim (Strasbourg, Franta)

9 km

2. Black Forest (Lahr (Hunsruck), Germania)

26 km

3. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

33 km

4. Houssen (Colmar, Franta)

59 km

5. Zweibruecken (Saarbrucken, Germania)

73 km

6. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?