Novotel Strasbourg Ctr Halles din Strasbourg

Quai Kleber

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Strasbourg Ctr Halles.

Detalii cazare

Numărul total de dormitoare este de 98. Acest hotel a fost renovat complet în anul 2017. Novotel Strasbourg Centre Halles include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia este deschisă 24/7. Novotel Strasbourg Centre Halles dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, această reşedinţă a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea Hoteluri și restaurante cu certificat ISO 14001. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Cei care stau în această clădire îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Călătorii se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare ale proprietăţii. Unele dintre aceste servicii ale Novotel Strasbourg Centre Halles pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Strasbourg Centre Halles 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Strasbourg?

1. Entzheim (Strasbourg, Franta)

9 km

2. Black Forest (Lahr (Hunsruck), Germania)

26 km

3. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

33 km

4. Houssen (Colmar, Franta)

59 km

5. Zweibruecken (Saarbrucken, Germania)

73 km

6. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică