Novotel Shanghai Hongqiao din Shanghai

Xiehe Road, 1102

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Shanghai Hongqiao.

Detalii cazare

Novotel Shanghai Hongqiao dispune de un total de 367 dormitoare. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Novotel Shanghai Hongqiao oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare la Novotel Shanghai Hongqiao. Acest hotel are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Oaspeţii care stau la această unitate de cazare pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Shanghai Hongqiao 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

3 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

42 km

3. Suzhou (Suzhou, China)

90 km

4. Wuxi Airport (Wuxi, China)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp