ClickCease

Novotel Paris Est din Paris

1 Avenue de la Republique, Bagnolet

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Novotel Est 4****

Locatie:Situat langa una din portile Parisului, la doar 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Gallieni, Novotel Paris Est este un hotel modern, cu restaurant si bar. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul de fitness si la hamam. De asemenea, exists un snack bar deschis nonstop. Atat Aeroportul Charles de Gaulle, cat si Aeroportul Orly se afla la 20 de minute de mers cu masina. La un cost suplimentar se pot rezerva sali de conferinte, iar proprietatea ofera parcare privata la un cost suplimentar. Statia de tramvai Porte de Bagnolet este la 650 de metri. Statia tramvaiului care inconjoar Parisul se afla la 10 minute de mers pe jos si face legatura cu Parcul de la Villette in cel mult 5 minute.
Descriere:Camerele spatioase sunt izolate fonic si ofera TV cu ecran plat si WiFi gratuit. Baia privata include cada sau dus si articole de toaleta gratuite.Receptia hotelului are program nonstop.
Clasificarea tour operatorului  : 4*
Website: http://www.accorhotels.com/gb/hotel-0380-novotel-paris-east/index.shtml


Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.