Novotel Hong Kong Century din Hong Kong

238 Jaffe Road WANCHAI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Hong Kong Century.

Detalii cazare

Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. null Această proprietate a fost ridicată în anul 1991. Hotelul oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Novotel Hong Kong Century este loial practicilor durabile ecologice. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această reşedinţă au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unele dintre aceste servicii ale Novotel Hong Kong Century pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Hong Kong Century 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

24 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

54 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

63 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

87 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !