Novotel Avignon Nord din Avignon

Avenue Louis Pasteur, 135

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Avignon Nord.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă se află la 120 metri de proprietate. null În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia este deschisă 24/7. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullCălătorii pot profita de parcare. Totodată, Novotel Avignon Nord a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea Hoteluri și restaurante cu certificat ISO 14001. Această unitate de cazare dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Avignon Nord 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Avignon?

1. Caumont (Avignon, Franta)

8 km

2. Garons (Nimes, Franta)

44 km

3. Provence (Marsilia, Franta)

65 km

4. Mediterranee (Montpellier, Franta)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?