Novotel Avignon Nord din Avignon

Avenue Louis Pasteur, 135

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Avignon Nord.

Detalii cazare

Proprietatea se află la 120 metri de cea mai apropiată plajă. Hotelul cuprinde un total de 100 unităţi de cazare confortabile. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Oaspeţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Există 2 camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi disponibile la Novotel Avignon Nord. Spaţiile comune sunt, de asemenea, accesibile cu scaune cu rotile. Novotel Avignon Nord furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Această reşedinţă dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Clienţii vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Unele dintre aceste servicii ale Novotel Avignon Nord pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Avignon Nord 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Avignon?

1. Caumont (Avignon, Franta)

8 km

2. Garons (Nimes, Franta)

44 km

3. Provence (Marsilia, Franta)

65 km

4. Mediterranee (Montpellier, Franta)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp