Noosa International Resort din Sunshine Coast

Edgar Bennett Avenue, Noosa Heads QLD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Noosa International Resort.

Detalii cazare

Situat în Noosa Heads, Noosa International Resort este un loc perfect de plecare pentru a explora Sunshine Coast. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. Facilități cum ar fi 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, cameră de familie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Sofa, sufragerie separată, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa, grădină. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Noosa International Resort se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Noosa International Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Tewantin (Tewantin, Australia)

4 km

2. Noosa (Noosa, Australia)

4 km

3. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

23 km

4. Gympie (Gympie, Australia)

39 km

5. Caloundra (Caloundra, Australia)

44 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !