Nkonyeni Lodge&Golf Estate din Mbabane

Portion 31 of Farm. Nkonyeni 111 No. 523; District, 523

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nkonyeni Lodge&Golf Estate.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Mbabane. Unitatea de cazare cuprinde un total de 39 camere de oaspeți confortabile. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 2010. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Oaspeţii pot profita de parcare. Vizitatorii îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare ale unităţii de cazare. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această reşedinţă. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor oaspeților care stau la această proprietate. nullO taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Nkonyeni Lodge&Golf Estate 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mbabane?

1. Matsapha Intl (Manzini, Swaziland)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Swaziland?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !