Nira Caledonia din Edinburgh

TripAdvisor, nota 4.5

10 Gloucester Place, Edinburgh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nira Caledonia.

Detalii cazare

Acest hotel boutique fermecător, care se găsește în Edinburgh, este o opțiune perfectă pentru familii. Situată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul boutique se află la 15. 0 kilometru(i) de pârtii. La 1. 0 kilometru(i), vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 7. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Hotelul boutique este la 3. 9 kilometru(i) de port. Această unitate de cazare dispune de 27 dormitoare confortabile. Incinta se află într-o clădire care datează din anul 1822, dar care a fost complet recondiţionată în anul 2018. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Nira Caledonia nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Vizitatorii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această proprietate fermecătoare. Nira Caledonia poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Nira Caledonia 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edinburgh?

1. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

9 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

56 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp