Nh Madrid Nacional din Madrid

TripAdvisor, nota 4.5

Paseo del Prado, 48

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nh Madrid Nacional.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Atocha. Poziționat la 1000 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Numărul total de unități de cazare este de 214. Această reşedinţă a fost recondiţionată integral în anul 2007. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Toți oaspeții care stau la această proprietate se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Din nefericire, nu există dormitoare în care cei care stau în această unitate de cazare să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Călătorii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Călătorii sunt bineveniţi la acest hotel ecologic. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această reşedinţă. NH Madrid Nacional poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Nh Madrid Nacional 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp